tisdag 28 juni 2011
Svensson-wok
Dagens lunch fick bli en wok på det jag hade hemma.
Enkelt, gott och framförallt går det snabbt.
Svensson-wok Recept
200 g veganska nudlar (se upp för äggnudlar)
1 halv purjolök
1 halv rödlök
2 vitlöksklyftor
Ca 8 champinjoner
1 paket Kidneybönor
Salt
Peppar
Tacokrydda
Olja
Koka upp nudlarna. Stek löken tillsammans med olja. När löken efter några minuter börjar få en lätt gulbrun nyans lägg i champinjonerna tillsammans med kidneybönorna. Fräs i några minuter och tillsätt sedan nudlarna. Woka ihop ingredienserna och blanda ner kryddorna. Smaka av.
Färdig!
Testade Havregurt idag! I affären fanns den i både som Naturell och med Jordgubbssmak. Jag köpte den Naturella och testade den tillsammans med flingor. Den har en härlig konsistens men kan behöva piggas upp med frukt då den inte har så mycket smak. Jag testade att ha i hallonsylt vilket fungerade utmärkt och gav den mer karaktär. Nästa gång ska jag nog testa att ha den tillsammans med krossade blåbär!
Havregurten är köpt på Netto.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar